Profiel

Huiskes Metaal is een innovatief metaalrecyclingbedrijf met jarenlange ervaring in de branche. Internationale samenwerking maakt het mogelijk dat wij de gerecyclede materialen kunnen traceren tot aan de smelterij. Dat onderscheidt ons als recyclingbedrijf in de branche.

Bij nieuwe ontwikkelingen loopt Huiskes Metaal voorop. Voor de verantwoorde verwerking van elektronica hebben wij het Weeelabex-certificaat behaald. Daarmee is Huiskes Metaal een van de weinige bedrijven in Nederland die voldoen aan de strenge Europese recyclingeisen voor elektronica.

Huiskes Metaal heeft kennis van materialen en maakt gebruikt van schone technologieën om metalen reststoffen maximaal te recyclen. Daarmee kunnen wij onze klanten milieuvriendelijke oplossingen bieden. Bedrijven die van onze complete recyclingdiensten gebruikmaken, dragen daarmee bij aan duurzaam grondstoffenbeheer en een schoner milieu.

Duurzame verwerking van elektronica

Steeds meer energiebedrijven en industrieën kiezen Huiskes Metaal als partner voor de duurzame verwerking van elektronica en andere materialen. Wij verlenen onze recyclingdiensten voor grote en kleine hoeveelheden, en voor deelstromen.

Huiskes Metaal hecht veel belang aan milieuvriendelijke productie en duurzaam grondstoffenbeheer. In 2011 hebben wij het ISO 14001-certificaat voor milieuzorg behaald. Wij zijn ook ISO 9001 gecertificeerd.